even voorstellen

 

Mijn naam is Wendy Klinker (1984). Samen met mijn vriend Eddy en onze twee jongens woon ik in Hoorn.
Ik vond zwangere vrouwen altijd al prachtig om te zien en tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik steeds meer interesse in de zwangerschap en geboorte.
Ook ik stond voor de keuze welke cursus ga ik volgen. Eddy wilde ook meer over de bevalling te weten komen en stelde voor om samen een cursus te volgen, en dat hebben wij gedaan. Daar hebben wij nu nog leuke contacten aan over gehouden. Vanaf de eerste les wist ik dit wil ik ook gaan doen en sinds 2016 ben ik begonnen met het geven van cursus bevallenalsteam.
Het is heel fijn om je samen op de bevalling en het ouderschap voor te bereiden.

Na mijn HBO-opleiding fysiotherapie ben ik als fysiotherapeut gaan werken, waarvan de laatste jaren op haptonomische basis. Deze kennis gebruik ik in de cursus. Vlak na mijn laatste bevalling heb ik de opleiding zwangerschap in contact gevolgd en ik blijf interessante cursussen volgen.

Ik heb zelf 2 bevallingen mee mogen maken. Mijn eerste zoon is geboren met een keizersnede en mijn tweede zoon met een vaginale bevalling. Helemaal bij de tweede had ik zin in de bevalling en ik kijk hier ook positief op terug.

Mijn passie is jullie te begeleiden in deze mooie bijzondere tijd zodat jullie als team de zwangerschap, bevalling en het ouderschap in vertrouwen tegemoet gaan.